A webáruház fejlesztés alatt áll, jelenleg nem üzemel.

Rólunk

A Voltomatic Kft. egy magyarországi székhelyű cég, amely az energiaiparban és az elektromos rendszerek terén nyújt szolgáltatásokat. A cég tevékenységei közé tartozik az elektromos energiaellátás tervezése, telepítése és karbantartása, valamint az alternatív energiaforrások (mint például a napelemek, akkumulátorok) hasznosításával kapcsolatos projektek megvalósítása.

 

A Voltomatic Kft ügyfelei között megtalálható a lakossági kör, a kis- és közepes vállalkozások, önkormányzati szervek. A cég célja az, hogy olyan elektromos rendszereket és energiellátási megoldásokat nyújtson, amelyek biztonságosak, megbízhatóak és hatékonyak és amelyek hozzájárulnak a fenntartható fejlődéshez.

 

A munkatársaink rendelkeznek minden hazai viszonylatban hasznosítható tapasztalattal és szaktudással. Cégünk folyamatosan fejleszti és bővíti szolgáltatásait, hogy a legmagasabb színvonalon tudjon megfelelni az ügyfelei igényeinknek.

Küldetésünk, hogy a legjobb minőségű elektromos rendszereket és energiaellátási megoldásokat nyújthassuk az ügyfeleinknek és hozzájáruljunk a fenntartható fejlődéshez és a környezetvédelemhez.

crossmenuchevron-down